401P1040880.jpg
403P1040986.jpg
404P1040990.jpg
P1010007.JPG
400PICT0503.jpg
401P1000820.jpg
VEERBOOT:
Vanuit Harlingen gaat u met de boot naar Terschelling.
Er gaan snelle en langzame boten. De snelboot doet 45 minuten over de overtocht en de langzame boot doet er bijna 2 uren over. Alleen op de langzame boot worden fietsen en auto’s meegenomen, dit moet u ruim van tevoren bespreken. U kunt kiezen uit rederij Doeksen en rederij EVT.

AANKOMST OP TERSCHELLING:
Zodra u bent aangekomen op Terschelling, staan wij met onze rode bagagebus u op te wachten op de haven. Als al uw spullen in onze bagagebus zitten, kunt u gelijk een fiets huren of u neemt de bus naar de camping. Tijs knop kan in dat geval fietsen voor u klaar zetten op de camping. Wanneer ons busje onverhoopt niet bij aankomst op de haven staat kunt u uw bagage naar het bagage depot van Tijs Knop rijwielverhuur brengen. Zij zorgen er dan voor dat het op de camping komt.
Het bagagevervoer vanaf en weer terug naar de boot wordt door ons gratis verzorgd. Wanneer u met de snelboot komt, moet u wel eerst even een afspraak met ons maken voor het ophalen van uw bagage.
De afstand naar de camping is 2 km.

Openbaar vervoer:
Er is een bushalte voor de camping (lijn 120/121).
Taxi's: staan gereed bij elke aankomst van de boot.
Fietsverhuur: eventueel op het havenplein mogelijk.
Te voet: langs de haven richting Midsland lopen.
Bij vertrek wordt uw bagage ook weer door ons naar de boot gebracht. Bagagevervoer van en naar de snelboot "Koegelwieck" is ook mogelijk.
Hiervoor dient u wel eerst even contact met ons op te nemen.

Receptie:
Bij aankomst op de camping dient u zich eerst bij de receptie in te checken. Tevens kunt u hier terecht voor het huren van een kluisje, wifi hotspot kaartjes, kranten en informatie.
We hebben een wifi hotspot op de camping.

Betaling:
Betaling geschiedt per bank vooraf. Bij een boeking op het laatste moment betaalt u het hele bedrag op de dag van uw aankomst voor de gehele gereserveerde periode. (pinnen is mogelijk)

Rust:
Tussen 22.00 en 09.00 uur moet het stil zijn op de camping. Er wordt 's nachts intensief wacht gelopen om orde en rust te bewaren. Uiteraard kunt u zo laat thuis komen als u wilt, zolang u maar rekening houdt met onze andere gasten.

Huisdieren:
In overleg met de campinghouder wordt een hond toegestaan op het kampeerterrein (niet mogelijk tijdens oerol). Dit dient u altijd vooraf met ons af te spreken, zodat er niet teveel honden tegelijkertijd op de camping zijn. Honden moeten aan de lijn gehouden worden en mogen nooit alleen in de tent of caravan achterblijven.